top of page
pohjatutkimus2.jpg

PBM YRITYKSENÄ

PBM YRITYKSENÄ

Rakennusalan asiantuntijatehtävien moniosaaja vuodesta 1983

”PBM on ehtinyt yrityksenä kasvaa jo kunniakkaaseen 40 vuoden ikään. Yrityksemme koko nimi, Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio, on edelleen kuvaava viite siitä, mistä aikanaan aloitimme.

 

Vuosien varrella meidät on kuitenkin opittu tuntemaan paremmin lyhenteellä PBM ja toimintamme on laajentunut huimasti betonin ja maapohjan tutkimisesta kattamaan laajemmin rakentamisen eri osa-alueita.

 

Olemme kasvaneet yrityksenä ja toiminnoissamme asiakkaidemme tarpeita kuuntelemalla ja voisin sanoa, että asiakkaamme ovat muokanneet meistä sen, mitä tänään olemme.

 

Olen erityisen kiitollinen kaikille asiakkaillemme ja lyhenne PBM kertoo nyt ja tulevaisuudessakin yrityksemme kattavasta rakentamiseen liittyvästä asiantuntijuudesta.”

Jani Norvapalo

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Tarinamme tähän asti

PBM aloitti toimintansa vuonna 1983 tekemällä aluksi maaperän pohjatutkimuksia Lapin alueella. Toiminta kehittyi kuitenkin nopeasti ja vuotta myöhemmin taloon hankittiin edistyksellinen betonin puristustestauskone, jonka tasoisia Suomessa oli vain kaksi.

 

Pohjatutkimukset ja maastomittaukset tehtiin alkuun pitkälti perinteisillä työkaluilla, kuten käsikairalla, mittanauhoilla, linjakepeillä, kulmaprismoilla ja vaaituskoneella. Työkalut ja toiminnan laajuus kehittyivät pikkuhiljaa, ja niin kentällä kuin laboratoriossa tehtyjen kokeiden ja innovaatioiden sekä asiakkaiden muuttuvien tutkimustarpeiden kautta talostamme löytyi pian kattavasti eri rakentamisen toimialojen ammattilaisia.

 

Yritys laajeni tarjoamaan palveluitaan mm. alue- ja rakennesuunnitteluun, maaperän pilaantumatutkimukseen, asbestikartoituksiin ja sisäilmatutkimuksiin.

MONIOSAAJA

Toimintamme vuosikymmeninä olemme muuntuneet betoni-, rakennesuunnittelu- ja geotekniikan asiantuntijaorganisaatiosta nykyiseen muotoomme, monialaiseksi ja kattavaksi rakennusalan erikoisasiantuntijatehtävien osaajaksi

TIEDÄMME ASIAKKAIDEN TARPEET

Toimintamme vuosikymmeninä olemme muuntuneet betoni-, rakennesuunnittelu- ja geotekniikan asiantuntijaorganisaatiosta nykyiseen muotoomme, monialaiseksi ja kattavaksi rakennusalan erikoisasiantuntijatehtävien osaajaksi

PYSYMME AJAN HERMOLLA

Toimintamme vuosikymmeninä olemme muuntuneet betoni-, rakennesuunnittelu- ja geotekniikan asiantuntijaorganisaatiosta nykyiseen muotoomme, monialaiseksi ja kattavaksi rakennusalan erikoisasiantuntijatehtävien osaajaksi.

Kokemustakin on karttunut

1

Palveltuja asiakkaita

1

Tutkittuja kohteita

1

Tuotettuja raportteja

Asiakkaanamme voit olla varma pätevyydestämme

bottom of page