YRITYKSEMME

Rakennusalan asiantuntijatehtävien moniosaaja vuodesta 1983

”PBM on ehtinyt yrityksenä kasvaa jo kunniakkaaseen 40 vuoden ikään. Yrityksemme koko nimi, Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio, on edelleen kuvaava viite siitä, mistä aikanaan aloitimme. Vuosien varrella meidät on kuitenkin opittu tuntemaan paremmin lyhenteellä PBM ja toimintamme on laajentunut huimasti betonin ja maapohjan tutkimisesta kattamaan laajemmin rakentamisen eri osa-alueita.

Olemme kasvaneet yrityksenä ja toiminnoissamme asiakkaidemme tarpeita kuuntelemalla ja voisin sanoa, että asiakkaamme ovat muokanneet meistä sen, mitä tänään olemme. Olen siitä erityisen kiitollinen kaikille asiakkaillemme ja lyhenne PBM kertoo nyt ja tulevaisuudessakin yrityksemme kattavasta rakentamiseen liittyvästä asiantuntijuudesta.”

Jani Norvapalo
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Tarinamme tähän asti

PBM aloitti toimintansa vuonna 1983 tekemällä aluksi maaperän pohjatutkimuksia Lapin alueella. Toiminta kehittyi kuitenkin nopeasti ja vuotta myöhemmin taloon hankittiin edistyksellinen betonin puristustestauskone, jonka tasoisia Suomessa oli vain kaksi.

Pohjatutkimukset ja maastomittaukset tehtiin alkuun pitkälti perinteisillä työkaluilla, kuten käsikairalla, mittanauhoilla, linjakepeillä, kulmaprismoilla ja vaaituskoneella. Työkalut ja toiminnan laajuus kehittyivät pikkuhiljaa, ja niin kentällä kuin laboratoriossa tehtyjen kokeiden ja innovaatioiden sekä asiakkaiden muuttuvien tutkimustarpeiden kautta talostamme löytyi pian kattavasti eri rakentamisen toimialojen ammattilaisia. Yritys laajeni tarjoamaan palveluitaan mm. alue- ja rakennesuunnitteluun, maaperän pilaantumatutkimukseen, asbestikartoituksiin ja sisäilmatutkimuksiin.

Kattava moniosaaja

Toimintamme vuosikymmeninä olemme muuntuneet betoni-, rakennesuunnittelu- ja geotekniikan asiantuntijaorganisaatiosta nykyiseen muotoomme, monialaiseksi ja kattavaksi rakennusalan erikoisasiantuntijatehtävien osaajaksi.

tiedämme asiakkaiden tarpeet

Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa monipuolista osaamistamme rakentamisen eri osa-alueilla. Haluamme jatkossakin vastata asiakkaidemme alati muuttuviin tutkimustarpeisiin, ja etsiä ratkaisuja
vastaan tulevissa haasteissa niin rakennusten, sisäilmaston kuin ympäristönkin alati muuttuvissa asiantuntijatehtävissä.

pysymme ajan hermolla

Panostamme jatkuvasti myös koulutukseen ja tutkimukseen, jotta voimme palvella teitä aina ajantasaisella ja alan parhaalla tietämyksellä, historiaamme unohtamatta.

ISO 9001 LAATUJOHTAMINEN

PBM:n toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatujohtamisen sertifikaatilla 21.4.2022 lähtien Bureau Veritaksen suorittaman auditoinnin perusteella. Laatuprojekti asettaa meille selkeät tavoitteet tarkistaa ja kehittää toimintojamme nyt ja tulevaisuudessa.

Palveluidemme ja niiden toiminnallisen laadun perustana ovat asiakkaiden odotukset sekä yrityksemme ammattitaitoinen ja laadukas toiminta. Olemme tunnistaneet meihin kohdistuvat asiakasodotukset, lait ja viranomaisvaatimukset ja otamme ne huomioon kaikessa toiminnassamme. Laaduntuottokykyämme seuraamme ja mittaamme jatkuvasti.

Henkilöstömme hyvinvointi ja koulutus ovat tärkeä osa toimintaamme jotta voimme palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja aina ajantasaisella tiedolla. Yhteisillä pelisäännöillä luomme henkilöstöllemme mahdollisuudet toimia työssään parhaalla mahdollisella tavalla. Toimimme laatujohtamisen periaatteiden mukaisesti ja noudatamme toiminnanohjaukseen laadittuja asiakirjoja. Laadun ylläpito on jatkuva prosessi, johon PBM:n johto ja koko henkilökunta ovat sitoutuneet.

Asiakkaamme

olemme vuosien varrella palvelleet monipuolista asiakkaiden joukkoa

Kaupungit ja kunnat
Isännöitsijät
Seurakunnat
rakennusliikkeet & urakoitsijat
Rivi- & kerrostaloyhtiöt
Konsultit & asiantuntijat
Yksityisihmiset
Viranomaiset
Valtio

Numeroiden valossa

0
Palveltua asiakasta
0
Tutkittua kohdetta
0
Tuotettua raporttia

asiakkaanamme voit olla varma pätevyydestämme

Rakentamisen sertifikaatti Nro C-24614-26-19 Rakentamisen sertifikaatti Nro C-23276-26-17
Rakentamisen sertifikaatti Nro C-22420-24-16
Rakentamisen sertifikaatti Nro C-22636-31-17
Rakentamisen sertifikaatti Nro C-22725-25-17
Rakentamisen sertifikaatti Nro C-24129-33-18 Rakentamisen sertifikaatti Nro C-22741-33-17 Rakentamisen sertifikaatti Nro C-9512-33-13