SUUNNITTELIJA/TIETOMALLINTAJA

HUOM! Hakemusten vastaanotossa on ollut ongelmia aikavälillä 6.8. - 15.8.
Mikäli olet hakenut tehtävään kyseisellä aikavälillä, pyydämme lähettämään hakemuksen uudestaan. Pahoittelemme tilannetta.
Haemme geotekniikan tiimiimme suunnittelijaa/tietomallintajaa vakituiseen työsuhteeseen!

PBM Geotekniikka (Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio Oy) on lappilainen rakentamisen asiantuntija-,  suunnittelu- ja konsulttiyritys, jonka toimipiste sijaitsee Rovaniemellä lentokentän välittömässä läheisyydessä. PBM tarjoaa asiakkailleen kattavia palvelukokonaisuuksia, joihin kuuluvat mm.

 • Geosuunnittelu-, maastomittaus-, pohjatutkimus- sekä maalaboratoriopalvelut
 • Asbesti- ja haitta-ainetutkimuspalvelut
 • Betonilaboratorio- ja tutkimuspalvelut
 • Rakennus- ja sisäilmatutkimukset
 • Ympäristötekniset palvelut

PBM Geotekniikan tiimi työskentelee mielenkiintoisissa, laaja-alaisissa ja perinteiset suunnittelualat ylittävissä projekteissa. Uudet näkökulmat ja ajatukset, joita oman osaamisesi kautta voit tuoda, ovat meille tervetulleita.

PBM Geotekniikka etsii uutta osaajaa seuraaviin vaihtoehtoisiin työtehtäviin:

 • 1) Voit olla kokenut AutoCAD, Civil3D, Naviate Infrastructure tai muun ohjelmiston osaaja tai suunnittelija. Taustaksi sinulle sopii hyvin esimerkiksi alue-, LVI- tai rakennesuunnittelijan tausta, mutta arvostamme myös muita osaamisalueita, joita haluat edelleen työssäsi kehittää.
 • 2) Olet kokenut maanrakentamisen koneohjausmallien laatija ja suunnittelija. Olet kuullut sanan tietomalli ja ymmärrät paikkatiedossa tehtävän suunnittelun taustat. Olet kiinnostunut laajentamaan nykyistä osaamistasi edelleen muihin suunnittelutehtäviin.
 • 3) Geotekniikan asiantuntija tai geosuunnittelija. Olet hankkinut taustaa pohjarakentamisen parissa ja haluat edelleen kehittää osaamistasi eteenpäin.

Työtehtävät tarkentuvat henkilön osaamisen sekä toiveiden perusteella.

Odotamme sinulta:

 • Sinulla on kokemusta alalta ja pystyt tuomaan meille uutta tietoa ja osaamista.
 • Sinulle on kertynyt kokemusta erilaisista suunnittelu- tai tietomallinnusohjelmistosta tai maanrakentamisen koneohjaussuunnittelusta.

Arvostamme:

 • Ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa
 • Pätevyyksiä tai alan kursseja
 • Suunnittelu- ja tietoteknisten ohjelmistojen käytön osaamista
 • Kokemusta rakennusalasta ja sen suunnittelutehtävistä

Vastineeksi sinulle tarjoamme hyvät puitteet työn tekemiselle ja monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstöeduista parhaiten saat tietoa kysymällä tätä PBM:n työntekijöiltä tai soittamalla yhteyshenkilölle. Kehitymme jatkuvasti alalla ja investoimme niin henkilöstöön kuin kalustoon. Panostamme jatkuvasti työn tekemisen puitteisiin ja pyrimme käyttämään työn tekemisessä soveltuvia ja ajantasaisia laitteita, varustusta, vaatetusta ja kalustoa.  Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetusetelit (Smartum), lounasedun, puhelinedun, etätyömahdollisuudet ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Käytössämme on työaikapankki, jonka avulla voimme huomioida juuri sinun henkilökohtaiset menosi tarpeen mukaan.
Monipuolisen ja kehittävän työn lisäksi saat vaihtelevat työkohteet, selkeät päämäärät ja vahvan tiimin tuen!

Oletko sinä seuraava PBM:läinen? Täytä alta löytyvä hakemus jo tänään tai viimeistään 10.9.2023! Täytämme paikan mahdollisesti jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi

Oletko kiinnostunut paikasta, mutta haluaisit kuulla vähän kokemuksia tai kuulostella PBM:ää työpaikkana? Voit soittaa mahdollisille tuleville työkavereillesi ja kysyä heiltä suoraan tehtävästä. Lisätietoja antaa
Roope Sormunen, p. 040 689 3398

 
”Geosuunnittelijana pääset työskentelemään haastavassa rakennetussa ympäristössä yhdessä muiden rakennusalan asiantuntijoiden kanssa. Pääset työssäsi kokemuksestasi riippuen toteuttamaan vaativiakin rakennushankkeita.”

Hakemus suunnittelijan/tietomallintajan tehtävään

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.