Sisäilma-asiantuntija, vakituinen työsuhde

Toimintamme kehittyy ja kasvava rakennustutkimuksen tiimimme etsii joukkoonsa rakennus- ja sisäilmatutkimuksen asiantuntijaa!

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi projektipäällikkönä tai rakennusterveysasiantuntijana. Olet mahdollisesti käynyt RTA-koulutuksen, sinulla on voimassa oleva pätevyys ja omaat ehkä jo monipuolista kokemusta erilaisista hankkeista. Mikäli em. asiat eivät ole vielä hallussa, niin etsimme joukkoomme myös tulevaisuuden tekijöitä – voit olla myös vastavalmistunut, jolla on halua kehittyä alallansa huipputasolle Pohjois-Suomen parhaimpiin. 

Toivoisimme sinun täyttävän seuraavat odotukset:

  • Sinulla on soveltuva insinöörin tutkinto tai vastaava koulutus alalta tai olet juuri valmistuva.
  • Sinulle on kertynyt kokemusta sisäilma- tai rakennustutkimuksista jo aiemmissa työtehtävissäsi.
  • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn niin toimistolla kuin kentälläkin.
  • Käytät sujuvasti yleisimpiä MS Office -ohjelmia.
  • Osaat käyttää käsityökoneita näytteidenottoa varten. 
  • Olet valmis satunnaiseen reissutyöhön, sillä kohteemme sijaitsevat ympäri Lappia.

Seuraavien taitojen avulla olet jo askeleen edellä:

  • Sinulla on RTA-asiantuntijan pätevyys, tai
  • olet käynyt rakennusterveysasiantuntijan koulutuksen, mutta et ole vielä kerennyt hankkia riittävästi työkokemusta pätevyyttä varten.

Tarjoamme sinulle vahvan taustatiimin sekä osaavan monipuolisen asiantuntijajoukon, jonka kanssa voit toteuttaa yhdessä haastaviakin kohteita. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän alla olevan hakemuksen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 16.1.2022 mennessä. Täytämme paikan mahdollisesti heti sopivan henkilön löytyessä

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi
  • Jani Norvapalo, p. 040 960 0313, jani.norvapalo@pbm.fi

Tervetuloa töihin osaksi energistä ja osaavaa joukkoamme!

 
”Rakennustutkimus- ja sisäilma-asiantuntijana pääset työskentelemään jatkuvasti muuttuvassa pelikentässä, jossa tarvitaan ajantasaista tietoa sekä osaamista monipuolisesti rakentamisen eri osa-alueilta. Pääset yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa toteuttamaan myös vaativia hankkeita ja haastamaan päivittäin itsesi.”

Hakemus sisäilma-asiantuntijan tehtävään

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

HUOM! CV:n liittämisessä hakemukseen on ollut ongelmia tietyillä selaimilla. Mikäli liitetiedoston lisääminen ei onnistu hakemusta täyttäessäsi, lähetä liite erikseen sähköpostilla Niko Lahdenperälle niko.lahdenpera@pbm.fi. Otsikoi viestisi “Nimesi – työhakemuksen liitetiedosto”.