sisäilmatutkija,
vakituinen työsuhde

Toimintamme kehittyy ja kasvava rakennustutkimuksen tiimimme etsii joukkoonsa sisäilmatutkijaa!

PBM (Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio Oy) on lappilainen rakentamisen asiantuntija- ja konsulttiyritys, jonka toimipiste sijaitsee Rovaniemellä lentokentän välittömässä läheisyydessä. Yrityksenä meillä on laaja osaaminen ja kalusto erilaisiin rakennustutkimuskohteisiin. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme uutta tiimiläistä vahvistamaan osaamistamme.

Rakennustutkimuksen lisäksi PBM tarjoaa asiakkailleen muitakin monipuolisia palvelukokonaisuuksia, joihin kuuluvat mm.

 • Asbesti- ja haitta-ainetutkimuspalvelut
 • Betonilaboratorio- ja tutkimuspalvelut
 • Geosuunnittelu ja pohjatutkimuspalvelut
 • Ympäristötekniset palvelut

Toiminnan kehittymisen myötä PBM Rakennustutkimus haluaa vahvistaa joukkoansa sisäilma- tai RTA-asiantuntijalla. Olet jo mahdollisesti ehtinyt kerryttää kokemusta monenlaisista hankkeista tai olet tuleva osaaja, joka haluaa tehdä töitä kannustavassa ja hyvällä tiimihengellä varustetussa työyhteisössä. Olet
mahdollisesti käynyt RTA-koulutuksen ja voimassa oleva pätevyys löytyy jo sinulta ennakkoon. Mikäli em. asiat eivät ole vielä hallussa, niin etsinnässä on myös tulevaisuuden tekijä, jolla on halua kehittää osaamisensa huipputasolle. Voit olla myös vastavalmistunut, jolla on halua kehittyä alallansa Pohjois-Suomen parhaimpiin. Sinulla on kiinnostusta eri aikakausien rakennusteknisiin ratkaisuihin ja ymmärrät rakennusfysiikkaa.

Osuvatko seuraavat odotuksemme kohdallesi? 

 • Sinulla on soveltuva insinöörin tai vastaava koulutus alalta tai olet juuri valmistuva.
 • Pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa.
 • Osaat käyttää yleisimpiä Office ohjelmia
 • Kohteemme sijaitsevat ympäri Lappia, joten olethan valmis myös satunnaiseen reissutyöhön.

Arvostamme seuraavia taitoja:

 • RTA-asiantuntijan pätevyys, tai olet käynyt rakennusterveysasiantuntijan koulutuksen, mutta
  et ole vielä kerennyt hankkia riittävästi työkokemusta pätevyyttä varten.
 • Aikaisempi kokemusta sisäilma- tai rakennustutkimuksista.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi:
Hyvät puitteet työn tekemiselle ja monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstöeduista parhaiten saat tietoa kysymällä PBM:n työntekijöiltä. Kehitymme jatkuvasti alalla ja investoimme niin henkilöstöön kuin kalustoon. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetusetelit (Smartum), lounasedun, puhelinedun, etätyömahdollisuudet ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme on työaikapankki, jonka avulla voimme huomioida juuri sinun henkilökohtaiset menosi tarpeen mukaan. Monipuolisen työn lisäksi saat vaihtelevat työkohteet, selkeät päämäärät ja energiset työkaverit!

Haluatko sinä olla seuraava PBM:läinen?

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.9.2022. Täytämme paikan mahdollisesti jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

 • Virve Ruokamo, p. 040 654 6970, virve.ruokamo@pbm.fi
 • Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi

Hakemus sisäilmatutkijan tehtävään

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

HUOM! CV:n liittämisessä hakemukseen on ollut ongelmia tietyillä selaimilla. Mikäli liitetiedoston lisääminen ei onnistu hakemusta täyttäessäsi, lähetä liite erikseen sähköpostilla Niko Lahdenperälle niko.lahdenpera@pbm.fi. Otsikoi viestisi ”Nimesi – työhakemuksen liitetiedosto”.