kesätyöntekijäksi kesälle 2023

oletko sinä meidän kesän tekijä?

Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio Oy eli tuttavallisemmin PBM on lappilainen rakentamisen asiantuntija- ja konsulttiyritys, jonka toimipiste sijaitsee Rovaniemellä.

PBM tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palvelukokonaisuuksia, joihin kuuluvat mm.

  • Asbesti- ja haitta-ainetutkimuspalvelut
  • Maastomittaus-, pohjatutkimuspalvelut ja geosuunnittelupalvelut
  • Betonilaboratorio- ja kenttätutkimuspalvelut
  • Rakennus- ja sisäilmatutkimukset
  • Ympäristötekniset tutkimus- ja valvontapalvelut

Tule meille kesätöihin
Kesätyöntekijänä pääset osallistumaan mitä erilaisempiin ja yllätyksellisiin hankkeisiin ympäri Pohjois-Suomea. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseesi kattavasti rakentamisen eri asiantuntijatehtävissä ja huomioimme lähtökohtasi työtehtäviin. Et ole yksin, vaan tukenasi on meistä jokainen yli tiimirajojen yhteisen päämäärän eteen.

Oletko hakemamme henkilö?
Minkälainen henkilö sitten on juuri sellainen, jota etsimme? Kuten PBM:llä on sanonta kaiken voi oppia, mutta jos sinulla on kokemusta tai meneillään oleva alan koulutus, olet jo askeleen oikeassa suunnassa. Työtehtävät määräytyvät työkokemuksen, osaamisen ja toivomusten perusteella juuri sinulle. Arvostamme kuitenkin B-luokan ajokorttia, jotta pääset liikkumaan työkohteisiin.

Mitä voimme tarjota vastineeksi sinulle:
Tätähän voit parhaiten kysyä joltain PBM:n työntekijältä. Palkan lisäksi panostamme työn tekemiseen ja henkilöstöön sekä pyrimme käyttämään työmailla parhainta soveltuvaa varustusta, vaatetusta ja kalustoa. Investoimme ja haluamme pysyä kehityksen mukana. Monet työntekijät ovatkin jääneet meille kesä- tai harjoittelun jälkeen vakituisiin töihin. Työn bonuksena tulevat vaihtelevat työmaat upeine maisemineen, selkeät päämäärät ja mahtavat työkaverit.

Haluatko sinä olla seuraava PBM:läinen?

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 28.2.2023. Paikkoja voidaan täyttää myös aiemmin ennen hakuajan umpeutumista. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisätietoja mahdollisista työtehtävistä antavat tiimien vastuuhenkilöt:

Geo ja ympäristötekniikka
Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi

Asbesti- ja haitta-ainetutkimus sekä Rakennustutkimus
Virve Ruokamo, p. 040 654 6970, virve.ruokamo@pbm.fi

Betonitutkimus ja laboratoriopalvelut
Terhi Seppänen, p. 040 654 7054, terhi.seppanen@pbm.fi

 

Hakemus kesätöihin kesälle 2023

Click or drag a file to this area to upload.

HUOM! CV:n liittämisessä hakemukseen on ollut ongelmia tietyillä selaimilla. Mikäli liitetiedoston lisääminen ei onnistu hakemusta täyttäessäsi, lähetä liite erikseen sähköpostilla Niko Lahdenperälle rekry@pbm.fi. Otsikoi viestisi ”Nimesi – työhakemuksen liitetiedosto”.