geosuunnittelija, vakituinen työsuhde

Toimintamme kehittyy ja geotekniikan tiimimme etsii joukkoonsa geosuunnittelijaa!

PBM Geotekniikan tiimi on tällä hetkellä noin 10 hengen organisaatio, josta löytyvät osaajat niin pohjatutkimusten toteuttamiseen, maastomittauksiin kuin geotekniseen suunnitteluun. Yrityksen kalustosta löytyy mm. GM75- ja GM50 monitoimikairat, Trimble R10- ja R12 GPS- ja takymetri -laitteistot sekä oma maalaboratorio. Ohjelmistoina käytämme Autodesk, 3D-win, Naviate sekä Geocalc tuotteita.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet jo työskennellyt geoteknisen alan asiantuntijana, kuten projektipäällikkönä tai geoteknisenä suunnittelijana. Huomioimme myös vasta valmistuneet, joilla on halua kehittyä alallansa Pohjois-Suomen parhaimpiin. Sinulla voi olla FISE:n myöntämiä pohjarakennesuunnittelupätevyyksiä tai olet ehkä suorittanut näihin liittyvät koulutusvaatimukset.

Mikäli edellä mainitut asiat eivät ole vielä hallussa, niin tiimissämme on tilaa myös tulevaisuuden tekijälle, jolla on halua kehittää osaamisensa huipputasolle.

Työtehtäväsi tarkennetaan aikaisemman kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Toivoisimme sinun täyttävän seuraavat odotukset:

  • AMK- tai yliopistotutkinto rakennus-, maanrakennus- tai vastaavalta soveltuvalta alalta.
  • Sinulle on kertynyt kokemusta rakentamisen toimialalta.
  • Omaat Autocad, 3d-Win, Naviate ja Geocalc ohjelmien käyttökokemusta ja tuntemusta.

Seuraavien taitojen avulla olet jo askeleen edellä:

  • Sinulla on FISE:n myöntämiä pohjarakenteiden tai infrakohteiden suunnittelijapätevyyksiä.

Tarjoamme sinulle työtehtäviä koko geotekniikan alan kauttauksesta sekä loputtomat kehittymismahdollisuudet. Saat taustatueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön. Käytössäsi on moderni ja ajantasainen kalusto ja laitteisto työsi toteuttamiseksi. Meillä on hyvät puitteet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi. Työnantajan tarjoamiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. Smartum, lounastuki, työaikapankki, etätyömahdollisuus ja kattavat työterveyspalvelut.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän alla olevan hakemuksen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 16.1.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi

Tervetuloa töihin osaksi energistä ja osaavaa joukkoamme!

 
”Geosuunnittelijana pääset työskentelemään haastavassa rakennetussa ympäristössä yhdessä muiden rakennusalan asiantuntijoiden kanssa. Pääset työssäsi kokemuksestasi riippuen toteuttamaan vaativiakin rakennushankkeita.”

Hakemus geosuunnittelijan tehtävään

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

HUOM! CV:n liittämisessä hakemukseen on ollut ongelmia tietyillä selaimilla. Mikäli liitetiedoston lisääminen ei onnistu hakemusta täyttäessäsi, lähetä liite erikseen sähköpostilla Niko Lahdenperälle niko.lahdenpera@pbm.fi. Otsikoi viestisi ”Nimesi – työhakemuksen liitetiedosto”.