betoniasiantuntija tai betonitutkija,
vakituinen työsuhde

PBM Arctic etsii joukkoonsa betoniasiantuntijaa tai betonitutkijaa!

BETONIASIANTUNTIJA

PBM Arctic etsii tiimiin betoniasiantuntijaa. Betoniasiantuntijana pääset suorittamaan betonin monipuolista testausta laboratoriossa ja kenttäolosuhteissa. Asiantuntijana betoniin liittyvä laadunvalvonta kiinnostaa ja olet valmis työskentelemään eri sidosryhmien kanssa.

Suurimmaksi osaksi työt suoritetaan laboratoriossa, mutta myös betonitutkimukset ja -näytteenotto kohteessa kuuluu työnkuvaan. Betoniasiantuntijana sinulla on mahdollisuus kehittää ja laajentaa osaamistasi monipuolissa projekteissa. Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä mukavassa porukassa.

Oletko hakemamme henkilö:

 • Olet kiinnostunut betonitutkimuksesta, teknisestä työskentelystä ja laadunvalvonnasta
 • Sinulla on alalle soveltuja kolmannen asteen koulutus esimerkiksi rakennustekniikan
  tutkinto.
 • Sinulla on vähintään 1-3 vuoden kokemus betonitestauksista ja -tutkimuksista.
 • Sinulla voi olla FISE-pätevyys ja/tai betonimyllärin koulutus.
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Koulutamme sinut tehtävään tarpeesi mukaan. Tehtävän kuva määräytyy kokemuksen perusteella.

BETONITUTKIJA

PBM Arctic etsii tiimiin betonitutkijaa. Betonitutkijana pääset suorittamaan kovettuneen betonin monipuolista testausta kuten puristuslujuutta, huokosjakoanalyysiä ja jäädytys-sulatuskestävyyden tutkimista pintarapautumisen avulla.

Työt suoritetaan suurimmaksi osaksi betonilaboratoriossa, mutta tarpeen mukaan myös kenttätyöskentely on mahdollista. Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä mukavassa porukassa, sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa projekteissa. Huomioithan, että työnkuvaan kuuluu betonikappaleiden nosto ja siirto, joka on paikoin fyysistä työtä apuvälineistä huolimatta.

Oletko hakemamme henkilö:

 • Olet kiinnostunut betonitutkimuksesta ja teknisestä työskentelystä.
 • Sinulla voi olla alalle soveltuja koulutus.
 • Sinulla voi olla alan kokemusta.
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Koulutamme sinut tehtävään tarpeesi mukaan. Tehtävän kuva määräytyy kokemuksen perusteella.

Työn lisäksi meillä on tarjolla hyvät puitteet työn tekemiselle ja monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstöeduista parhaiten saat tietoa kysymällä PBM:n työntekijöiltä. Kehitymme jatkuvasti alalla ja investoimme niin henkilöstöön kuin kalustoon. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetusetelit (Smartum), lounasedun, puhelinedun, etätyömahdollisuudet tehtävänkuvasta riippuen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Käytössämme on työaikapankki, jonka avulla voimme huomioida juuri sinun henkilökohtaiset menosi tarpeen mukaan. Monipuolisen työn lisäksi saat vaihtelevat työkohteet, selkeät päämäärät ja energiset työkaverit!

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.9.2022. Täytämme paikan mahdollisesti jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä niin laitathan hakemuksesi ajoissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Terhi Seppänen, p. 040 654 7054, terhi.seppanen@pbm.fi
Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi

Hakemus betoniasiantuntijan tai betonitutkijan tehtävään

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

HUOM! CV:n liittämisessä hakemukseen on ollut ongelmia tietyillä selaimilla. Mikäli liitetiedoston lisääminen ei onnistu hakemusta täyttäessäsi, lähetä liite erikseen sähköpostilla Niko Lahdenperälle niko.lahdenpera@pbm.fi. Otsikoi viestisi ”Nimesi – työhakemuksen liitetiedosto”.