asbesti- ja haitta-aineasiantuntija,
vakituinen työsuhde

Toimintamme kehittyy ja kasvava rakennustutkimuksen tiimimme etsii joukkoonsa asbesti- ja haitta-aineasiantuntijaa!

PBM (Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio Oy) on lappilainen rakentamisen asiantuntija- ja konsulttiyritys. Asbesti- ja haitta-ainetutkimuspalvelut hyödyntävät nykyaikaisten menetelmien lisäksi huippulaadukasta kalustoa tutkimuskohteissa. Olemme mukana asiantuntijoina suurimmassa osassa Pohjois-Suomen purkukohteita, joissa tehdään selvitykset viranomaisten vaatiman asbesti- ja haitta-ainetutkijoiden toimesta.

Asbesti- ja haitta-ainetutkimuspalveluiden lisäksi PBM tarjoaa asiakkailleen muitakin monipuolisia palvelukokonaisuuksia, joihin kuuluvat mm.

  • Betonilaboratorio- ja tutkimuspalvelut
  • Geosuunnittelu ja pohjatutkimuspalvelut
  • Rakennustutkimukset
  • Ympäristötekniset palvelut

PBM Rakennustutkimus laajentaa toimintaansa ja etsimme joukkoomme asbesti- ja haitta-ainekartoittajaa (AHA-asiantuntijaa). Asbesti- ja haitta-ainekartoittajana pääset kerryttämään kokemusta rakennetun ympäristön haitta- aineiden parissa. Monipuoliset tutkimuskohteet ja innostava työyhteisö antaa oivan mahdollisuuden kehittyä omalla uralla. Olet ehkä jo kerryttänyt kokemusta alalla tai olet tuleva osaaja. Meillä pääset haastamaan itsesi ja tuemme sinun ammatillista kehittymistäsi. Meillä et ole yksin tutkimuskohteiden kanssa, vaan tiimityöskentelyllä vahvistamme osaamistamme. Tutkimuskohteemme sijaitsevat ympäri Lappia ja ajoittain pääset vaihtamaan maisemaa reissutyön avulla. Sinulla voi olla valmiiksi AHA-asiantuntijan pätevyyden sekä olet kiinnostunut eri aikakausien rakennusteknisistä ratkaisuista.

Oletko hakemamme henkilö?
Toivomme sinulla olevan soveltuva insinöörin tai vastaava koulutus. Voit olla myös juuri valmistuva ammattilainen. Meillä voi oppia alan saloihin, mutta jos sinulla on esimerkiksi asbesti- ja haitta- aineasiantuntijan (AHA-asiantuntijan) pätevyys tai sinulla on kertynyt kokemusta alalta, olet jo askeleen edellä. Pystyt itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa. Omaat taidon käyttää yleisimpiä Office- ja pdf ohjelmia.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi:
Hyvät puitteet työn tekemiselle ja monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstöeduista parhaiten saat tietoa kysymällä PBM:n työntekijöiltä. Kehitymme jatkuvasti alalla ja investoimme niin henkilöstöön kuin kalustoon. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetusetelit (Smartum), lounasedun, puhelinedun, etätyömahdollisuudet ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Käytössämme on työaikapankki, jonka avulla voimme huomioida juuri sinun henkilökohtaiset menosi tarpeen mukaan. Monipuolisen työn lisäksi saat vaihtelevat työkohteet, selkeät päämäärät ja energiset työkaverit!

Haluatko sinä olla seuraava PBM:läinen?

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 18.9.2022. Täytämme paikan mahdollisesti jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Virve Ruokamo, p. 040 654 6970, virve.ruokamo@pbm.fi
  • Niko Lahdenperä, p. 040 654 6777, niko.lahdenpera@pbm.fi

 

Hakemus asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan tehtävään

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

HUOM! CV:n liittämisessä hakemukseen on ollut ongelmia tietyillä selaimilla. Mikäli liitetiedoston lisääminen ei onnistu hakemusta täyttäessäsi, lähetä liite erikseen sähköpostilla Niko Lahdenperälle niko.lahdenpera@pbm.fi. Otsikoi viestisi ”Nimesi – työhakemuksen liitetiedosto”.